Onze sponsoren

Medical Crossteam N.O.V. wil de volgende sponsoren van harte bedanken voor hun bijdrage:

Combi-Com

Als evenementenhulpverlener is het gebruik van portofoons essentieel voor ons. Op 22 november 2022 hebben wij via Combi-Com uit Winterswijk 12 gloednieuwe portofoons vhf/uhf portofoons aangekocht. Met zo veel portofoons in losse portofoons raken wij snel door de beschikbare opbergruimte heen.

Daarom sponsort Combi-Com ons een 6-block lader ter waarde van €xxx,xx. Met deze 6-block lader kunnen wij onze evenementenhulpverlening nog beter uitvoeren, met name op de evenementen waar wij een meldkamer moeten inrichten. Op de meldkamer is de bureauruimte altijd een probleem. Deze mooie oplader van Combi-Com zorgt ervoor dat wij 25% minder ruimte nodig hebben voor het opladen van de portofoons.

Ben jij nou ook op zoek naar nieuwe portofoons voor jouw organisatie? Kijk dan snel bij Combi-Com! Hier vind je portofoons van hoogwaardige kwaliteit die ook nog zeer betaalbaar zijn. Met de uitgebreide kennis van Combi-Com en de persoonlijke aandacht die zij geven tijdens het hele aankoopproces is Combi-Com een echte aanrader!

Ben je opzoek naar huurportofoons? Ook dan is Combi-Com er jou! Kijk voor meer informatie op de website van Combi-Com:

https://combi-com.nl

Jack Aalderink Fotografie

Op 7 april 2021 hebben wij onze nieuwe werkkleding officieel in gebruik genomen. Om onze nieuwe werkkleding te presenteren heeft Jack Aalderink enkele mooie foto’s van onze vrijwilligers genomen.

U kunt bij Jack Aalderink Fotografie terecht voor:

  • Portretfotografie
  • Foto’s van bedrijfsevenementen
  • Concert- en eventfotografie
  • Familie- en loveshoots

Voor meer informatie over Jack Aalderink Fotografie kijkt u op https://www.jackaalderink.nl.