Sponsoring

U heeft ons op een evenement aan het werk gezien en wilt ons graag ondersteunen? U heeft niet de mogelijkheid om ons als vrijwilliger te ondersteunen, maar wilt toch weten of u op een andere wijze wat voor ons kunt betekenen?

Wij stellen elke vorm van ondersteuning zeer op prijs. U kunt ons op de volgende wijzen als sponsor ondersteunen:

  • U sponsort ons voor een niet specifiek doel. Uw sponsoring kan gebruikt worden voor de aanschaf van materiaal, training van onze vrijwilligers (zowel intern als extern), etc.
  • U sponsort een specifiek doel. Samen met u kijken wij naar een doel dat past bij u. Dit kan de aanschaf van nieuw materiaal zijn, specifieke apparatuur, een terreinvoertuig, etc.
  • U levert een materiele bijdrage die bij u past. Hierbij kunt u denken aan apparatuur welke door onze vrijwilligers gebruikt wordt tijdens de diensten, materiaal (verbandmiddelen, etc), onderhoud aan onze apparatuur, expertise bij de aanschaf van een terreinvoertuig, etc.

In alle gevallen kijken wij met u samen welk sponsordoel past bij Medical CrossTeam N.O.V. en bij u. Elke sponsoring, klein en groot, wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Wat krijgt u hiervoor terug?

Er zijn een aantal wijzen waarop wij al onze sponsoren bedanken:

  • Een afgesproken periode word u of uw bedrijf op onze website vermeld op de sponsoren pagina en in de sponsoren draaimolen op de hoofpagina. In het geval van sponsoring vanuit een bedrijf worden uw logo, link naar uw website en e-mail adres getoond.
  • Vermelding op onze social media na dat de sponsoring in ontvangst genomen is. Hierbij wordt uw (bedrijfs)naam vermeld. Bij een sponsoring vanuit een bedrijf wordt ook uw logo, social media en website vermeld.
  • Een afgesproken periode een vooraf afgesproken aantal keren op natuurlijke wijze terugkerende vermelding op onze social media.
    • Natuurlijke vermelding houdt in dat de social media post uw sponsoring toont terwijl deze (of het resultaat daarvan, bij een geldelijke sponsoring) in gebruik is. Bijvoorbeeld: U sponsort EHBO tassen. Wij plaatsen een vooraf afgesproken aantal berichten waarbij wij u of uw bedrijf vermelden, en uw sponsoring komt prominent in beeld.

Naast bovenstaande vermeldingen kunnen we tevens specifieke wijzen afspreken waarbij u in de schijnwerper komt. U sponsort bijvoorbeeld (een deel van) een terreinvoertuig. Het is dat mogelijk uw logo op het voertuig te tonen.

Sponsorvoorstel

U heeft het bovenstaande gelezen en wilt graag Medical CrossTeam N.O.V. sponsoren? Neem dan door middel van onderstaand formulier contact met ons op. Onze voorzitter neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Sponsoring
Uw naam of de naam van het contactpersoon
Mobiel of vast telefoonnummer