Over ons

Medical CrossTeam N.O.V. is ontstaan uit de wens om een Eerste Hulp team op te zetten met een specialisatie specifiek gericht op crossongevallen en cross evenementen. Onze werkgroep bestaat uit vrijwilligers die allemaal ruime ervaring binnen de eerstehulp wereld hebben.

Onze vrijwilligers

Al onze vrijwilligers hebben ruime ervaring met motor- en fietscross evenementen. Hierdoor weten zij welke letsels daar bij kunnen ontstaan. Dit resulteert in een team ideaal voor al uw cross evenementen. U kunt er zeker van zijn dat de hulpverleners die u komen versterken weten waar zij mee bezig zijn. Zij hebben ervaring met de evenementvorm en de regels die daar bij gelden.

Al onze hulpverleners hebben affiniteit met cross evenementen. Ze weten wat er binnen de crosswereld speelt. Op deze manier kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen.

Werkgroep

Ons bestuur functioneert in de vorm van een werkgroep. Naast een voorzitter, penningmeester en een secretaris hebben wij de verantwoordelijkheden verdeeld onder zij die daar het meest geschikt voor zijn.

Voorzitter

Onze voorzitter is Ria van Boven. Na jaren bij andere evenementen hulpverleners als evenementen coƶrdinator en evenementen hulpverlener actief te zijn geweest wilde zij zich meer richten op cross evenementen. Zodoende heeft zij, samen met de overige werkgroepleden, het Medical CrossTeam opgezet. U kunt met Ria in contact komen via het contactformulier.

Vice-Voorzitter

Onze Vice-Voortzitter is Karin van Dalen. Na voorzitter te zijn geweest in het bestuur van een andere EHBO instelling heeft zij zich bij ons team gevoegd. Karin brengt veel ervaring in het leiden van een bestuur met zich mee. Naast Vice-Voorzitter is Karin ook onze EHBO instructeur en heeft zij ruime ervaring hierin. Een combinatie die een uitstekende aanvulling van onze werkgroep vormt.

Secretaris

Hier komt informatie over onze secretaris. De functie is reeds gevuld. U kunt via het contactformulier in contact komen met de secretaris.

Penningmeester

Rob Mastenbroek is ons penningmeester. Net als de rest van onze werkgroep komt ook Rob uit de Eerstehulp wereld. Hierdoor begrijpt Rob heel goed welke punten voor een organisatie als de onze van belang zijn. Rob is daarom ook een uitstekende aanwinst voor onze werkgroep.

Evenementenhulpverlening

We hebben iemand die specifiek de verantwoordelijkheid heeft over onze evenementen hulpverlening. Dit werkgroep lid neemt alle aanvragen aan, controleert of er meer informatie nodig is en zet de aanvraag uit onder onze vrijwilligers. Tevens is dit het eerste contactpersoon voor organisaties. Voor al uw vragen kunt u bij deze persoon terecht. Dit kan via ons contactformulier.

Website, Social Media en publiciteit

Amber is een vrijwilliger met reeds 20 jaar ervaring als webmaster. Van oorsprong is zij opgeleid als webprogrammeur met een specialisatie in PHP, HTML5 en CSS3, wat in deze functie goed terecht komt. Daarnaast beheerd zij de social media van enkele verenigingen en haar werkgever. Zij brengt daardoor een grote hoeveelheid ervaring met zich mee. Inmiddels is zij 18 jaar actief als evenementen eerstehulpverlener. Deze combinatie maakt haar uitermate geschikt om onze website en social media te beheren. Een kans die zij dan ook met beide handen heeft aangegrepen.