Evenementen hulpverlening

Op elk evenement, klein of groot, is evenementen hulpverlening noodzakelijk. Uw vergunning schrift voor hoe dit er uit moet zien. Dit kan betekenen dat u een arts aanwezig moet hebben, een verpleegkundige of zelfs volledige ALS kunt leveren. In de vorm van een ambulance. Maar goede evenementen hulpverlening begint altijd met een team van eerste hulpverleners die weten waar zij over spreken. Zij moeten ervaring hebben met het soort evenement dat door u georganiseerd wordt.

Of u nu een ATB wedstrijd organiseert waar twee of vier evenementen eerste hulpverleners voldoende zijn of een internationale motorcrosswedstrijd waarbij u 16 eerste hulpverleners nodig heeft, met communicatiemiddelen met een communicatie centrale en hulpverleners die ervaring op uw evenement hebben. Bij Medical CrossTeam bent u altijd aan het juiste adres.

Door gebruik te maken van een vast uurtarief en een vaste onkostenvergoeding weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Een vrijblijvend gesprek voorafgaand aan uw keuze voor de juiste partner voor uw evenement kan helpen tot een weloverwogen beslissing te komen.