Vrijwilligers presenteren nieuwe werkkleding

Op 7 april 2021 was het dan zo ver. Medical Crossteam N.O.V. nam de werkkleding in gebruik. Normaal zou dit reden zijn voor groot feest, maar door de corona crisis ging het net even anders. In kleine groepjes, verdeeld over meerdere dagen, mochten de vrijwilligers de werkkleding passen. Dit alles op 1,5 meter afstand. Er is gekozen om geen verdere festiviteiten te organiseren.

Om de avond toch een beetje feestelijk te laten aanvoelen is een fotograaf gevraagd om een aantal groepsfoto’s te maken van de vrijwilligers, in de nieuwe werkkleding. Ook dit moest natuurlijk op 1,5 meter gedaan worden. Maar dit maakte het er niet minder speciaal om. Met trots hebben de vrijwilligers dan ook geposeerd voor de foto’s.

Foto’s zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Jack Aalderink Fotografie uit Oldebroek.